Menu

Schat, wat eten we vandaag?

Steak Menu! Op vrijdag!

Enkel op vrijdag serveren wij U een "steak menu" voor slechts € 35.00 pp

Huisgemaakte Kaaskroketten.
Frans Limousin rund, diamanthaas, een lekker en mals stukje rund vlees uit de schouder. Met naar keuze pepersaus, bearnaise of gebakken champignons. Frietjes.
Dame Blanche met warme chocoladesaus. Of Koffie/Thee.


€ 35.00 pp

VALENTIJN 2020.

Een glaasje Crémant de Bourgogne (of een alcohol vrije Crodino) & In olijfolie gemarineerde zalm met een compote van ui en zeewier.
Skrei met peterseliekorst, ragout van wilde asperges in een fris citrus sausje.
Parelhoen, de filet, confit van de boutjes. Tijgergarnalen, paddestoelen & spinazie. "Pomme Dauphine" met amandelen.
Ananas, gebakken, caramel, pistache & coco's/vanille crème.
Koffie of Thee.


€ 52.00 pp, 3-gangenmenu incl aperitief & koffie. Op 14/2 serveren wij enkel dit menu, op 15 & 16 / ook à la carte mogelijk.

À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.90 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.90 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 26 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Escargots "Klosjaar" met look zonder huisje
Kindermenu: kaas (1 stuks) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kikkerbilletjes in een créme van look en fijne kruiden
Toost "Champignons" gebakken zoals we t zelf graag hebben.
Escargots "Klosjaar" met lookboter, maar zonder huisje.

Suggesties

+ 3.00 St.-Jacobsvruchten, ragout van wilde asperges. Een fris citrus sausje.
Rund tartaar, een beetje zoals in de Provence... met tomaat, olijfolie en pistou.
+ 3.00 Pastinaak, gebakken foie gras & hazelnoot

Hoofdgerechten

Classic

Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus & witloofslaatje.
Kindermenu: steaksken op kindermaat Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kindermenu: slibtongeskes Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Frans Limousin rund, diamanthaas, een lekker en mals stukje rund vlees uit de schouder. Met naar keuze pepersaus, bèarnaise of gebakken champignons.

Suggesties

+ 3.50 Parelhoen, tijgergarnalen, paddestoelen en spinazie. Schaaldieren sausje. "Pomme Dauphine" met amandelen.
Een klassieker, Tijgergarnalen met een pittige tomatensaus. een beetje zoals "Diabolique"
+ 3.00 Skreihaas, gratin van witte bonen en parmesan. Afgewerkt met een champignon/truffeltapenade.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
Huisgemaakte chocolademousse van echte callebaut chocolade
Kindermenu: bolleken vanille ijs, Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Al dan niet mee nen toef slagroom. Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Coupe "GENERALE" sorbet van peer, afgewerkt met een scheut Poire Williams. Echt herfst.

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u