Ons "Gastronoom” keuze menu.
€ 58.80 pp (excl. apero & koffie/thee € 48.80)
Verse produkten, huisgemaakt en om de 3 weken nieuwe gerechten in ons menu.
Glaasje BuBBels & n’n amuse boucheken.
*****
In huisgemaakte kaaskroketjes (€ 18)
OF
Gazpacho van meloen, rauwe ham, geitenkaas en lookcroutons. (€ 19)
OF
De "Zomertopper", de klassieke Zalmcocktail. (€ 18)
OF
Gebakken St.-Jacobsvruchten met sojasaus. (€ 22)
*****
“Een sorbetiaanse verfrissing"
*****
Black Moran Agnus Beef (steak uit de kogel) met pepersaus, béarnaise of gebakken champignons
Verse frietjes (€ 31).
OF
"Youri's famous" Steak-Tartare, vers met het mes gesneden en bereid. Verse frietjes. (€ 30)
OF
Boerderij hert, ragout van zuiderse groentjes, rucola-pesto en pittige aardappeltjes. (€ 35)
OF
Kabeljauwhaas, jonge spinazie, geconfijte tomaatjes, tijgergarnalen en een schaaldierensaus. (€ 33)
OF
In hoeve boter gebakken zeetongskes, witloof slaatje, huisgemaakte tartaar. (€ 33)
*****
Dessert (€ 12).
Dame Blanche met warme chocoladesaus/Vanille ijs en advocaat beter gekend als de “coupe Vermassen”/ Coupe Colonel (limoensorbet & wodka), maar meer vind je op ons "dessert bordje" in het restaurant.
******
Koffie of thee
(Irish Coffee en andere versies + € 8,5)
- Tussen haakjes zijn de “à la carte “prijzen indien U niet voor onze “Menu-formule” kiest.
- Indien U "à la carte" een voorgerecht als hoofdgerecht kiest zal er een supplement worden aangerekend van min. €10.
- Vanaf 6 personen max. 2 verschillende voorgerechten en max. 2 vesrchillende hoofdgerechten.
- Vanaf 10 personen een vooraf afgesproken menu.
- OP ZATERDAGAVOND VERLANGEN WIJ DAT U MIN. 2 GERECHTEN PER PERSOON BESTELD OF KIEST VOOR ONZE "MENU-FORMULE"