Ons "Gastronoom” keuze menu. VANAF 30 MAART.....
€ 58.80 pp (excl. apero & koffie/thee € 48.80)
Glaasje Crémant de Bourgogne & n’n amuse boucheken.
*****
Huisgemaakte kaaskroketjes (€ 15), garnaalkroketjes (€ 19) of van elks eentje als ge t nie goe weet (€ 17).
OF
Aspergeroomsoep met garnalen, gerookte zalm & ei (€ 15)
OF
Rund Carpaccio, Panna Cotta van asperge & sinaasappel (€17)
OF
St.-Jacobsvruchten in Panko gepaneerd, advocado en schaaldieren crème (€ 18)
*****
“Een sorbetiaanse verfrissing"
*****
Black Moran Agnus Beef (steak uit de kogel) met pepersaus, béarnaise of gebakken champignons
Verse frietjes (€ 28).
OF
Lamsfilet met een korstje van geitenkaas en amandel, gestoofde asperges. Sausje met ansjovis en venkelzaadjes. (€33)
OF
Zeebaars, risotto, paddestoelen, spinazie en gepickelde jonge wortel (€ 32)
OF
Zeetong (3/1), in hoeveboter gebakken. Slaatje, verse frietjes en huisgemaakte tartaar. (€ 34)
*****
Dessert (€ 10).
Dame Blanche met warme chocoladesaus/Vanille ijs en advocaat beter gekend als de “coupe Vermassen”/ Coupe Colonel (limoensorbet & wodka), maar meer vind je op ons "dessert bordje" in het restaurant.
******
Koffie of thee
(Irish Coffee en andere versies + € 7)
- Tussen haakjes zijn de “à la carte “prijzen indien U niet voor onze “Menu-formule” kiest.
- Indien U een voorgerecht als hoofdgerecht kiest zal er een supplement worden aangerekend.
- Vanaf 6 personen max. 2 verschillende voorgerechten en max. 2 vesrchillende hoofdgerechten.
- Vanaf 10 personen een vooraf afgesproken menu.
- Voor de kleine Gastronoompjes (tot 12 jaar) is er een “kid’s menu” € 19 (kaaskroket (1)/ kindersteak of kleine zeetong/ bolleken vanille ijs)