Menu

Schat, wat eten we vandaag?

Een nieuwjaar, een nieuw menu.

Zalm in gin gemarineerd, zure room, kruidenslaatje en blini's.
Lam & Gouden Carolus Classic, een filet in wintertooi en een sheppard's pie.
Huisgemaakte chocoladetaart en sinaasappel.


€ 42.00 pp

VALENTIJN 2018

Op woensdagavond, 14/2 zijn wij uitzonderlijk open. Van 15 tot en met 18/2 kan U ook kiezen voor dit menu als ook "à la carte"

Glaasje Cava, St.-Jacobsnootje met notenkorst & appel.
Tijgergamba, taboulé & curry olie.
Zeetongfilets, jonge spinazie, tomaat, mosseltjes & saffraan.
Passievrucht, chocolade, mango & pistache.


Prijs per menu, per persoon € 50.00

KLEINE midweek KAART

Op maandag, donderdag (lunch & diner) en vrijdagmiddag kan U ook nu ook genieten van enkele "kleinere" gerechten. (niet op feestdagen)

€ 20.00 Tijgergarnalen, linguini en tomaat
€ 13.50 Huisgemaakte kaaskroketjes & een slaatje.
€ 16.50 Huisgemaakte garnaalkroketjes & een slaatje
€ 13.50 Duo van kaas- en garnaalkroketjes & een slaatje.
€ 17.50 Classic "charolais" Burger, BBq saus en frietjes.
€ 16.00 Salade met Camembert, appel, nootjes, enzo....
€ 16.00 Risotto met paddestoelen, een topper tijdens de herfst.


À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij geven een korting van 5% bij cash betaling

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.00 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.50 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 25 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Gratin van St.-Jacobsvruchten en garnalen
Escargots "Klosjaar" met look zonder huisje
Een toost met lekker gebakken champignons
Kindermenu: kaas (1 stuks) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)

Suggesties

+ 4 Huisgemaakte kroket van kalfszwezerik, Velouté van champignons.
Zalm in gin gemarineerd, zure room, kruidenslaatje en blini's

Hoofdgerechten

Classic

Ierse "Agnus" rund tournedos, (+- 200 gr) met naar keuze huisgemaakte bearnaise, pepersaus of gebakken champignons
Varkenswangen Langzaam gegaard in St.-Bernardus Abt 12.
Sliptongeskes (3 st) met huisgemaakte tartaarsaus & tomaten slaatje.
Kindermenu: steaksken op kindermaat Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kindermenu: 2 slibtongeskes Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
"Marmite du Pecheur" een provençaalse vissoep met mooie stukken vis, rouille en toost.

Suggesties

+ 4 Lam & Gouden Carolus Classic, de filet in wintertooi & een sheppard's pie.
St.-Pierre, Mimolette, groene kool en garnaal saus.
+ 4 Zeewolf gepaneerd in noten, paddestoelen en z'n jus.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
Coupe Kolonel een franse klassieker, (limoen en vodka)
Huisgemaakte chocolademousse van echte callebaut chocolade
Kindermenu: bolleken vanille ijs, Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Al dan niet mee nen toef slagroom. Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u