À la carte
Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.
Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86
Voor duurdere producten vragen wij een supplement
Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.
€ 39.90 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.90 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2
voorgerechten
€ 26 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht
Voorgerechten
Classic
Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st)
of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Een toost met lekker gebakken champignons
Tijgergarnalen "Diabolique"
beetje pittig.
Kikkerbilletjes met Noilly Prat & tuinkruiden.
Suggesties
Ragout van escargots en bospaddestoelen
en wilde look.
+ 2.00
Rode biet, in carpaccio en licht gemarineerd.
mousse van eend, gerookte eend en confit van sjalot.
Hoofdgerechten
Classic
Gebakken kleine Zeetong,
met huisgemaakte tartaarsaus.
Rumsteak Blonde Acquitaine,
Met naar keuze pepersaus, bèarnaise of gebakken champignons.
Risotto "Forestière.
met paddestoelen.
€ 18.00
Kindermenu voor kleine gastronoompjes (tot 12 jaar)
Een huisgemaakt kaaskroketje, een steak of zeetongsken op kindermaat en om af te sluiten een bolleken vanille ijs & slagroom
Suggesties
+ 4.00
Patrijs op z'n "Normandisch"
met calvados en appel.
+ 6.00
Hertenfilet " Grand Veneur",
witloof, paddestoelen en gratin aardappelen met Comté.
Kabeljauwhaasje, gamba, parmesan,
spinazie & schaaldierensaus.
Desserten
Classic
Dame Blanche
met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat
vanilleijs met crème van advocaat
Huisgemaakte chocolademousse
van echte callebaut chocolade
De Coupe Colonel.
limoen sorbet & vodka.
Suggesties
Inspiratie van het moment.
Kaasbordje
3 kaasjes met passend garnituur.
Andere dessertjes ?
Kijk op ons suggestie bordje in de restaurant.