Ons "Gastronoom” keuze menu.
€ 58.80 pp (excl. apero & koffie/thee € 48.80)
Glaasje Crémant de Bourgogne & n’n amuse boucheken.
*****
Huisgemaakte kaaskroketjes (€ 15), garnaalkroketjes (€ 19) of van elks eentje als ge t nie goe weet (€ 17).
OF
Vol-au-Vent van asperges en zwezerikjes (€ 18)
OF
Créme Brulée van krab, olijfolie en haringkaviaar (€18)
OF
Tijgergarnalen, houmous, harissa-mayo en zoet-zure kikkererwtjes (€ 18)
*****
“Een sorbetiaanse verfrissing"
*****
Black Moran Agnus Beef (steak uit de kogel) met pepersaus, béarnaise of gebakken champignons
Verse frietjes (€ 28).
OF
Steak Tartare, vers met het mes gesneden en bereid, verse frietjes (€28)
OF
Filet van jonge eend, asperges en balsamicosaus (€ 30)
OF
"Tomate Crevette", zoals het hoort, verse frietjes (€ 30)
OF
Pladijs filet "Duglere" , witte wijnsaus met tomatenblokjes, champignons afgewerkt met grijze garnalen. (€ 30)
*****
Dessert (€ 11).
Dame Blanche met warme chocoladesaus/Vanille ijs en advocaat beter gekend als de “coupe Vermassen”/ Coupe Colonel (limoensorbet & wodka), maar meer vind je op ons "dessert bordje" in het restaurant.
******
Koffie of thee
(Irish Coffee en andere versies + € 7)
- Tussen haakjes zijn de “à la carte “prijzen indien U niet voor onze “Menu-formule” kiest.
- Indien U een voorgerecht als hoofdgerecht kiest zal er een supplement worden aangerekend.
- Vanaf 6 personen max. 2 verschillende voorgerechten en max. 2 vesrchillende hoofdgerechten.
- Vanaf 10 personen een vooraf afgesproken menu.
- Voor de kleine Gastronoompjes (tot 12 jaar) is er een “kid’s menu” € 19 (kaaskroket (1)/ kindersteak of stukje vis/ bolleken vanille ijs)