Menu

Schat, wat eten we vandaag?

Take-ouT Weekend Menu Pinksteren (30 & 31 Mei)

Te verkrijgen op zaterdag 30 en zondag 31 mei. Bestellen VOOR vrijdag 29 mei.

Hapje van de Chef.
Gratin van St.-Jacobsvruchten.
Kalf Tournedos, gegrild, met een frisse citrus saus. Spinazie taartje. OF
Een vis van bij ons, Schelvishaasje. Lamsoor (de groente), garnalen en kreeftensausje.
Chocolade taart met ananas, afgewerkt met coco's sausje


€ 34.90 pp, bestellen VOOR vrijdag 29/5 via 0474/760.980 of Contact@De-Gastronoom.be indien geen tegenbericht neem telefonisch contact op. Afhalen op zaterdag tss 14 & 17 u, op zondag tss 11 & 12.30 u. Breng gerust een plooibox of tas mee.

Take-ouT CLASSICS.

IEDER WEEKEND TE VERKRIJGEN, ZELFDE VOORWAARDEN ALS ONZE MENU'S.

€ 22.50/pp "youri's" STEAK TARTARE met sla en voorgebakken frietjes
€ 2.00/stuk Huisgemaakte kaaskroketten (diepgevroren)
€ 3.20/stuk Huisgemaakte garnaalkroketten (diepgevroren)
€ 9.00/pp Huisgemaakte lasagne (diepgevroren)
€ 22.50/pp Tomate Crevette, zoals het hoort. met voorgebakken frietjes & verse mayonaise.
€ 24.50/pp Grote Gamba's "overklaar" met lookboter & slaatje. Nog just afbakken in de oven of bbq en smullen maar.


Bestellen VOOR vrijdag. Via 0474/760980 of Contact@De-Gastronoom.be. Indien geen tegenbericht, graag even bellen aub. Afhalen zaterdag tss 14 & 17 u, zondag tas 11 & 12.30 u.

PINKSTER WEEKEND SPECIAAL.

Te verkrijgen op zaterdag 30 & zondag 31 Mei, bestellen VOOR vrijdag 29 Mei.

BOUILLABAISSE. EEN LEKKER PROVENçAALS GERECHT BEREID MET " NOORDZEEVIS, GROTE GAMBA'S & KING KRAB", GESERVEERD MET ROUILLE EN TOOST.


€ 40.00 pp. Zelfde voorwaarden als weekend menu.

À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.90 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.90 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 26 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Escargots "Klosjaar" met look zonder huisje
Kindermenu: kaas (1 stuks) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kikkerbilletjes in een créme van look en fijne kruiden
Toost "Champignons" gebakken zoals we t zelf graag hebben.
Escargots "Klosjaar" met lookboter, maar zonder huisje.

Suggesties

Rund tartaar, een beetje zoals in de Provence... met tomaat, olijfolie en pistou.
+ 3.00 Pastinaak, gebakken foie gras & hazelnoot
+ 3.00 St.-Jacobsnootjes, prei & truffelboter.

Hoofdgerechten

Classic

Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus & witloofslaatje.
Kindermenu: steaksken op kindermaat Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kindermenu: slibtongeskes Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Frans Limousin rund, diamanthaas, een lekker en mals stukje rund vlees uit de schouder. Met naar keuze pepersaus, bèarnaise of gebakken champignons.

Suggesties

Een klassieker, Tijgergarnalen met een pittige tomatensaus. een beetje zoals "Diabolique"
+ 5.00 Frans Limousin rund " Rossini" met een stukje gebakken foie gras en truffeljus.
Lam tournedos, taartje met Zuiderse groenten. Compote van tomaat. Ansjovis boter. Gratin Dauphinois.
+ 3.00 Zeewolf, gestoofde wilde asperges. Tapenade van morieljes. Mousseline met fijne kruiden.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
Huisgemaakte chocolademousse van echte callebaut chocolade
Kindermenu: bolleken vanille ijs, Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Al dan niet mee nen toef slagroom. Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Coupe "GENERALE" sorbet van peer, afgewerkt met een scheut Poire Williams. Echt herfst.

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u