Ons "Gastronoom” keuze menu. (vanaf don 30/11)
€ 58.80 pp (excl. apero & koffie/thee € 48.80)
Glaasje BuBBels & n’n amuse boucheken.
*****
Huisgemaakte kaaskroketjes (€ 16), garnaalkroketjes (€ 22) of van elks eentje als ge t nie goe weet (€ 19).
OF
Huisgemaakte wildpaté, zoet-zuur peertje & z'n uienconfit. (€ 17)
OF
Pladijs, tijgergarnalen & paddestoelen. (€ 20)
OF
Carpaccio van licht gemarineerde rode biet, gerookte paling en geitenkaas. (€ 17)
*****
“Een sorbetiaanse verfrissing"
*****
Black Moran Agnus Beef (steak uit de kogel) met pepersaus, béarnaise of gebakken champignons
Verse frietjes (€ 28).
OF
Filet van Hert, ragout van wintergroenten, peertje in rode wijn gepocheerd en sausje met veenbesjes, kroketjes. (€35)
OF
Filet van fazant, witloof, spruitjes en saus met bospaddestoelen, kroketjes. (€ 30)
OF
Haas op 2 manieren, de filet met truffel saus en de bout "Sheperds-pie" stijl. Kroketjes. (€ 40) (Suppl in menu € 12)
OF
In hoeve boter gebakken zeetongskes, witloof slaatje, huisgemaakte tartaar. (€ 32)
*****
Dessert (€ 11).
Dame Blanche met warme chocoladesaus/Vanille ijs en advocaat beter gekend als de “coupe Vermassen”/ Coupe Colonel (limoensorbet & wodka), maar meer vind je op ons "dessert bordje" in het restaurant.
******
Koffie of thee
(Irish Coffee en andere versies + € 7,50)
- Wij geven een korting indien U cash betaald.
- Tussen haakjes zijn de “à la carte “prijzen indien U niet voor onze “Menu-formule” kiest.
- Indien U een voorgerecht als hoofdgerecht kiest zal er een supplement worden aangerekend.
- Vanaf 6 personen max. 2 verschillende voorgerechten en max. 2 vesrchillende hoofdgerechten.
- Vanaf 10 personen een vooraf afgesproken menu.
- Voor de kleine Gastronoompjes (tot 12 jaar) is er een “kid’s menu” € 19 (kaaskroket (1)/ kindersteak of stukje vis/ bolleken vanille ijs)