Menu

Schat, wat eten we vandaag?

"Een Wild Menu"

Te verkrijgen vanaf donderdag 30 september.

Een glaasje Crémant de Bourgogne & een hapje van de chef. of een alcohol vrije Crodino.
Patrijs, knolselder & truffel jus.
"Le generale" Sorbet van peer & poire Williams.
Wilde eend, de filet met sinaasappel en pompoensoezen, de bil als een Shepard's Pie.
Soepje van woudvruchten & ijs van witte chocolade.
Koffie of Thee.


€ 49.95 pp, 3-gangenmenu, incl aperitief, verfrissing en koffie/thee.

À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.90 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.90 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 26 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Tijgergarnalen met een pittige tomatensaus.
Escargots "Klosjaar" met lookboter, maar zonder huisje.

Hoofdgerechten

Classic

Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus.
Rumsteak Blonde Acquitaine, Met naar keuze pepersaus, bèarnaise of truffelboter.
Steak Tartare, met de hand gesneden en voor U bereid.
+ 3.00 Tomate Crevette, gemaakt zoals het hoort, klassiek.
€ 18.00 Kindermenu voor kleine gastronoompjes (tot 12 jaar) Een huisgemaakt kaaskroketje, een steak of zeetongsken op kindermaat en om af te sluiten een bolleken vanille ijs & slagroom

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
De Coupe Colonel. limoen sorbet & vodka.

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.
Andere dessertjes ? Kijk op ons suggestie bordje in de restaurant.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

0474 760 980

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 0474 760 980

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u