Menu

Schat, wat eten we vandaag?

Een zomers menu......

vanaf donderdagavond 25 juni te verkrijgen.

Een glaasje Crémant de Bourgogne & een hapje van de chef. (of een alcoholvrije Crodino)
Kabejauw "Gravad Lax-stijl" Carpaccio van rode biet, licht gemarineerd. Crème van geitenkaas.
Duroc de Batalle (Spaans Iberico Varken), Jus met zwarte look. Groene asperges, pickel van selderij. Gratin met blauwe kaas.
3 maal Limoen, een taartje, sorbet & tiramisu. (graag kaas ipv zoet dessert + € 4.50)
Koffie of thee.


€ 49.95 pp, 3-gangenmenu incl aperitief & koffie. U bent niet verplicht het menu voor het ganse gezelschap te nemen daardoor zijn er geen aanpassingen in het menu mogelijk en verwijzen wij U naar onze "a la carte".

Take-ouT Zomer Menu.

Dit menu is enkel in Take-ouT te verkrijgen en enkel op zaterdag & zondag.

Hapje van de chef.
De zomer topper....De Zalmcocktail.
Kabeljauwhaasje, gesmolten prei, rivierkreeftjes in een lichte saffraansaus. Puree aardappeltjes.
Panna Cotta van koffie, afgewerkt met advocaat.


€ 35.00 pp, te bestellen via 0474760980 of Contact@De-Gastronoom.be en dit minimaal 48 uur vooraf. Afhalen kan op zaterdag en zondag tss 11.30 & 12 u en tss 17 & 18 u.

Take-ouT a la carte.....

Taka-ouT a la carte... enkel op zaterdag & zondag. DEZE GERECHTEN ZIJN ENKEL TE VERKRIJGEN IN Take-ouT.

€ 22.50/pp Salade "Gastronoom" (met gerookte zalm, garnalen & scampi) met voorgebakken frietjes.
€ 30.00 Tomate Crevette, zoals het hoort. met voorgebakken frietjes. (let wel! wegens schaarste & zeer dure garnalen een andere prijs dan op de folder)
€ 22.50/pp "Youri's" STEAK TARTARE met voorgebakken frietjes.
€ 22.50/pp Trio van vis & tuinkruidensausje. (zalm, kabeljauw & tongrolletje) & puree.
€ 22.50/pp Tijgergarnalen in coco's-curry. met voorgebakken frietjes.
€ 19.00 Huisgemaakte Vol-au-Vent met voorgebakken frietjes.
€ 25.00 pp Grote Gamba's "overklaar" met lookboter & slaatje.
€ 2.50/stuk. Kaaskroket (diepgevroren)


Graag minimum 24 uur vooraf te bestellen. Via 0474/760 980 of Contact@De-Gastronoom.be Afhalen tss 11.30 & 12.00 u en tss 17.30 & 18.00 u

À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.90 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.90 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 26 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Gebakken tijgergarnalen, met coco's-curry & coriander
Kikkerbilletjes in een créme van look en fijne kruiden
Escargots "Klosjaar" met lookboter, maar zonder huisje.

Suggesties

+ 2.00 Kabeljauw "Gravad Lax"-stijl, carpaccio van licht gemarineerde rode biet, crème van geitenkaas.
Tomaat - Mozzarella op onze manier.

Hoofdgerechten

Classic

Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus.
Rumsteak Blonde Acquitaine, Met naar keuze pepersaus, bèarnaise of roquefort.
Steak Tartare, met de hand gesneden en voor U bereid.
Tomate Crevette, gemaakt zoals het hoort, klassiek.
Risotto met pistou & Zuiderse groenten.
€ 18.00 Kindermenu voor kleine gastronoompjes (tot 12 jaa) Een huisgemaakt kaaskroketje, een steak of zeetongsken op kindermaat en om af te sluiten een bolleken vanille ijs & slagroom

Suggesties

+ 4.00 Duroc de Batalle (Spaans Iberico Varken), Jus met zwarte look. Groene asperges, pickel van selderij. Gratin met blauwe kaas.
Pladijsfilet met gestoofde lamsoor (de groente) Mousseline met zeekruiden.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
Huisgemaakte chocolademousse van echte callebaut chocolade
De Coupe Colonel. limoen sorbet & vodka.

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.
Andere deserties ? Kijk op ons suggestie bordje in de restaurant.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u