Menu

Schat, wat eten we vandaag?

"It's summer time" Menu.

VERKRIJGBAAR vanaf donderdagavond 22 juli

Een glaasje Crémant de Bourgogne & een hapje van de chef. of een alcoholvrije Crodino.
Mosseltjes in saffraansausje & fijne groentjes.
"Petit Colonel" limoensorbet & wodka.
Mechelse koekoek gevuld met zwezerik. Jonge spinazie, zongedroogde tomaat en rozemarijn aardappeltjes.
Ananas met rum, passievrucht en huisgemaakt honingijs.
Koffie of Thee.


€ 49.95 pp, driegangen menu, incl. aperitief, koffie en verfrissing tussendoor.

"Moederdag-Menu 2021"

Te verkrijgen vanaf donderdag 12 augustus.

Een glaasje Crémant de Bourgogne & een hapje van de chef. of een alcohol vrije Crodino.
St.-Jacobsvruchten & Tijgergarnalen in een Gazpacho met fijne kruiden.
Een verfrissende sorbet van limoen & limoncello.
Zeetong, lamsoor (de groente), tomaat & garnalen. Afgewerkt met z'n bisque.
"After eight" revisited. Een speelse combinatie van chocolade & munt.
Koffie of Thee.


€ 49.95 pp, 3 gangen-menu, incl Aperitief, verfrissing & Koffie/Thee.

À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.90 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.90 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 26 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Tijgergarnalen met een pittige tomatensaus.
Escargots "Klosjaar" met lookboter, maar zonder huisje.

Suggesties

+ 2.00 Mosseltjes in saffraansausje & fijne groentjes.
+ 3.00 Carpaccio van rund, krab, soja mayo en wasabi crumble.

Hoofdgerechten

Classic

Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus.
Rumsteak Blonde Acquitaine, Met naar keuze pepersaus, bèarnaise of truffelboter.
Steak Tartare, met de hand gesneden en voor U bereid.
+ 3.00 Tomate Crevette, gemaakt zoals het hoort, klassiek.
Risotto, met truffel en artisjok.
€ 18.00 Kindermenu voor kleine gastronoompjes (tot 12 jaar) Een huisgemaakt kaaskroketje, een steak of zeetongsken op kindermaat en om af te sluiten een bolleken vanille ijs & slagroom

Suggesties

+ 5.00 Mechelse koekoek gevuld met zwezerik. Jonge spinazie, zongedroogde tomaat. Rozemarijn aardappeltjes.
+ 3.00 St.-Pierre (zonnevis), aardappelmousseline met olijfolie en tomaat. Lauwe vinigraitte met zuiderse smaken en calamares.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
De Coupe Colonel. limoen sorbet & vodka.

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.
Andere dessertjes ? Kijk op ons suggestie bordje in de restaurant.
+ 2.00 Ananas met rum, passievrucht en huisgemaakt honingijs.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

0474 760 980

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 0474 760 980

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u