Menu

Schat, wat eten we vandaag?

€ 57.80 pp (excl. apero & koffie/thee € 47.80) 

Glaasje Crémant de Bourgogne & n’n amuse boucheken.
*****
Huisgemaakte kaaskroketjes (€ 15), garnaalkroketjes (€ 19) of van elks eentje als ge t nie goe weet (€ 17).
OF
Vol-au-Vent van zeetong & scampi (€17)

OF

Crème van witloof, beignets van gerookte paling, citroenolie  (€15)

OF

Tartaar van rund, haringeitjes en Yuzu-Mayo (€ 15)
*****
“Een sorbetiaanse verfrissing"
*****
Black Moran Agnus Beef (steak uit de kogel) met pepersaus, béarnaise of gebakken champignons ("Rossini" met truffel jus en foie gras + € 8)
Verse frietjes (€ 28).
OF 

Filet van jonge eend met lavendelhoning, trio van worteltjes. Cassoulet kroketje van de bout.(€30)

OF

Heilbot, ragout van wintergroenten, notencrumble en saus met vermouth(€ 30)

OF
Zeetong (3/1), in hoeveboter gebakken. Slaatje, verse frietjes en huisgemaakte tartaar. (€ 34)
*****
Dessert (€ 10).
Dame Blanche met warme chocoladesaus/Vanille ijs en advocaat beter gekend als de “coupe Vermassen”/ Coupe Colonel (limoensorbet & wodka), maar meer vind je op ons "dessert bordje" in het restaurant.
******
Koffie of thee
(Irish Coffee en andere versies + € 7)

  • Tussen haakjes zijn de “à la carte “prijzen indien U niet voor onze “Menu-formule” kiest.
  • Indien U een voorgerecht als hoofdgerecht kiest zal er een supplement worden aangerekend.
  • Vanaf 6 personen max. 2 verschillende voorgerechten en max. 2 vesrchillende hoofdgerechten.
  • Vanaf 10 personen een vooraf afgesproken menu.
  • Voor de kleine Gastronoompjes (tot 12 jaar) is er een “kid’s menu” € 19

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

0474 760 980

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 0474 760 980

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u