Ons "Gastronoom” keuze menu
€ 57.50 pp (excl. apero & koffie/thee € 47.50) VANAF DONDERDAG 23/6
Glaasje Crémant de Bourgogne & n’n amuse boucheken.
*****
Huisgemaakte kaaskroketjes (€ 15), garnaalkroketjes (€ 18) of van elks eentje als ge t nie goe weet (€ 16.50).
OF
Escargots “klosjaar”, met look maar zonder huisje (€ 14).
OF
In gin gemarineerde zalm, gepickelde radijsjes, zure room met Danish Blue en gepofte quinoa. (€ 18).
OF
Taartje met gebakken tijgergarnalen, compote van ananas en een crème met rode curry. (€ 20).
*****
“Een sorbetiaanse verfrissing"
*****
Ierse Agnus beef (steak uit de kogel) met pepersaus, béarnaise of gebakken champignons
Verse frietjes (€ 28).
OF
Youri's famous " Steak Tartare" met het mes gesneden en bereid. Verse frietjes. (€ 28).
OF
Pluma van Iberico varken, salieboter en een Zuiderse groententaart. Gebakken krieltjes. (€ 30).
OF
In hoeveboter gebakken kabeljauwhaas, gestoofde seizoensgroentjes en een Nantua sausje.
Smeuïge aardappelpuree of verse frietjes (€ 29).
OF
Kort gebakken tonijn op een carpaccio van traag gegaard kalfsvlees, ansjovismayonaise met appelkappertjes afgewerkt. (€ 32).
*****
Dessert (€ 10).
Dame Blanche met warme chocoladesaus/Vanille ijs en advocaat beter gekend als de “coupe Vermassen”/ Coupe Colonel (limoensorbet & wodka)/Trio van klassieke dessertjes.
******
Koffie of thee
(Irish Coffee en andere versies + € 7)
- Tussen haakjes zijn de “à la carte “prijzen indien U niet voor onze “Menu-formule” kiest.
- Een voorgerecht als hoofdgerecht in de “à la carte” + € 5
- Vanaf 6 personen max. 2 verschillende voorgerechten en max. 2 vesrchillende hoofdgerechten.
- Vanaf 10 personen een vooraf afgesproken menu.
- Voor de kleine Gastronoompjes (tot 12 jaar) is er een “kid’s menu” € 19