Menu

Schat, wat eten we vandaag?

Steak Menu! Op vrijdag!

Enkel op vrijdag serveren wij U een "steak menu" voor slechts € 35.00 pp

Huisgemaakte Kaaskroketten.
Frans Limousin rund, diamanthaas, een lekker en mals stukje rund vlees uit de schouder. Met naar keuze pepersaus, bearnaise of gebakken champignons. Frietjes.
Dame Blanche met warme chocoladesaus. Of Koffie/Thee.


€ 35.00 pp

Een wilde herfst

Een glaasje Crémant de Bourgogne & een hapje van de chef. (of een alcohol vrije Crodino)
Zeetongfilet, tijgergarnalen en paddenstoelen.
Fazant " Brabançonne" met witloof en een roomsausje.
Tompoes met chocolade & sinaasappel.
Koffie of Thee.


€ 48.50 PP (3-Gangenmenu, incl aperitief & koffie)

À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.90 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.90 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 26 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Escargots "Klosjaar" met look zonder huisje
Kindermenu: kaas (1 stuks) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Gebakken tijgergarnalen, met coco's-curry & coriander
Kikkerbilletjes in een créme van look en fijne kruiden
Toost "Champignons" gebakken zoals we t zelf graag hebben.

Suggesties

Rund tartare, truffel & parmesan.
Ragout van escargots & paddestoelen.
+ 4.00 Zeetongfilet, tijgergarnalen en paddestoelen.
+ 3.00 St.-Jacobsvruchten gegratineerd, met grijze garnaaltjes.

Hoofdgerechten

Classic

Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus & witloofslaatje.
Kindermenu: steaksken op kindermaat Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kindermenu: slibtongeskes Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Frans Limousin rund, diamanthaas, een lekker en mals stukje rund vlees uit de schouder. Met naar keuze pepersaus, bèarnaise of gebakken champignons.
+ 7.50 Echt wel Reuze Gamba's (2 st), gewoon gebakken met wat look, lekker in z'n eenvoud.

Suggesties

+ € 6.00 Filet van hert. Witloof, paddestoelen en peertje in rode wijn. Grand Veneur saus. (Europees hert)
+ 3.00 Fazant " Brabançonne" met witloof en een roomsausje.
+ 9.00 "Haas à la royale" met truffel en foie gras.
Paling "De Gastronoom" in een roomsaus met gerookte zalm en grijze garnaaltjes.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
Huisgemaakte chocolademousse van echte callebaut chocolade
Kindermenu: bolleken vanille ijs, Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Al dan niet mee nen toef slagroom. Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Coupe "GENERALE" sorbet van peer, afgewerkt met een scheut Poire Williams. Echt herfst.
Lauwsoepje van rode vruchten, met een bolleken Amarena ijs.
Moeulleux au chocolat.

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u