Menu

Schat, wat eten we vandaag?

EIINDELIJK TERUG OPEN MENU.

VERKRIJGBAAR VANAF 1 MEI. (ondervoorbehoud, want ge weet nooit wat men in Brussel beslist.)

Een glaasje Crémant de Bourgogne & een hapje van de chef. of een alcoholvrije Crodino.
Gebakken St.-Jacobsvruchten, asperge, jonge wortel. Honing en koriander.
Een verfrissnde sorbet van limoen & limoncello.
Lamsfilet, ragout van voorjaarsgroenten, aardappeltjes met look en piket d'espelette. Ansjovisboter.
Aardbei & chocolade. Een hemelse combinatie.
Koffie of Thee.


€ 49.50 pp, driegangen menu, incl. aperitief, koffie en verfrissing tussendoor.

À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.90 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.90 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 26 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Tijgergarnalen met CoCo's-Curry. beetje pittig.
Escargots "Klosjaar" met lookboter, maar zonder huisje.

Suggesties

In olijfolie gemarineerde zalm, Taboulé met fijne kruiden en limoen.
Asperge, garnaaltjes en mousseline van Bintje. Jus van schaaldieren.
+ 4.00 Gebakken St.-Jacobsvruchten, asperge, jonge wortel, honing en koriander.

Hoofdgerechten

Classic

Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus.
Rumsteak Blonde Acquitaine, Met naar keuze pepersaus, bèarnaise of gebakken champignons.
Steak Tartare, met de hand gesneden en voor U bereid.
Tomate Crevette, gemaakt zoals het hoort, klassiek.
Risotto, een beetje provençaals"
€ 18.00 Kindermenu voor kleine gastronoompjes (tot 12 jaar) Een huisgemaakt kaaskroketje, een steak of zeetongsken op kindermaat en om af te sluiten een bolleken vanille ijs & slagroom

Suggesties

+ 4.00 Lamsfilet, ragout van voorjaarsgroenten, Aardappeltjes met look en piment d'espelette. Ansjovisboter.
+ 4.00 Lotte, asperge, beukenzwam, crumble van hazelnoot en truffelsaus.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
Huisgemaakte chocolademousse van echte callebaut chocolade
De Coupe Colonel. limoen sorbet & vodka.

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.
Andere dessertjes ? Kijk op ons suggestie bordje in de restaurant.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u