Menu

Schat, wat eten we vandaag?

Youri's suggestie menu.....

Te verkrijgen vanaf donderdag 20 januari.

Een glaasje Crémant de Bourgogne & een hapje van de chef.
Carpaccio van Rund, langoustine, crème van bloemkool en geitenkaas. Honing dressing.
Trou Normand appelsorbet & calvados.
Duo van Lam. *de filet met wortel, komijn en zwarte look. * de schenkel als "Sheperd's Pie"
Taartje met coco's crème, compote van ananas en bruine rum. Caramel.
Koffie of Thee.


€ 52.50, 3 -gangenmenu, incl. aperitief, verfrissing & koffie/thee.

Lovely Valentijn Menu 2022.

Vanaf vrijdag avond 11/2. Op zondagavond 13/2 & maandagavond 14/2 serveren wij enkel dit menu.

Glaasje bubbels. Advocado & garnalen.
Tartaar van kalf, brandade & crème van daslook.
"Exotische verfrissing" (passievrucht & tequila)
Zeebaars, aardappelmousseline met prei, compote van tomaat en pittig gekruide inktvis.
"Red Velvet Cake" parfait met chocolade en rode vruchten.
Koffie of Thee.


€ 52.50 pp.

À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.90 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.90 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 26 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Escargots "Klosjaar" met lookboter, maar zonder huisje.
Charlotte van aardappel, Gravad Lax & zure room.
+ 4.00 Vol au Vent van kalfszwezerik & paddestoelen.

Suggesties

+ 3.00 Carpaccio van Rund, langoustine, crème van bloemkool en geitenkaas. Honingdressing.

Hoofdgerechten

Classic

Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus.
Rund filet mignon, Met naar keuze pepersaus, saus met blauwe kaas of gebakken champignons.
€ 18.00 Kindermenu voor kleine gastronoompjes (tot 12 jaar) Een huisgemaakt kaaskroketje, een steak of zeetongsken op kindermaat en om af te sluiten een bolleken vanille ijs & slagroom

Suggesties

+ 4.00 Duo van lam. De filet met wortel, komijn en zwarte look. De schenkel als een "sheperd's pie"
+ 2.00 Skrei met een route van gerookte pepers, witloof en garnalen.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
De Coupe Colonel. limoen sorbet & vodka.

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.
Andere dessertjes ? Kijk op ons suggestie bordje in de restaurant.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

0474 760 980

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 0474 760 980

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u