Menu

Schat, wat eten we vandaag?

Take-ouT @ de gastronoom.

Kijk in de rubriek "NIEUWS" voor onze Take-ouT service. AL ONZE GERECHTEN OVENKLAAR MEEGEGEVEN.

Op woensdag een Klassiek dagschotel gerecht. incl 1/2 l soep pp.
Op vrijdag een Visgerecht. incl 1/2 l soep pp.
Op zaterdag en zondag een 3-gangen menu. Omdat het iets meer mag zijn


Bestel tijdig!!! Via 0474/760.980 of Contact@De-Gastronoom.BE (indien GEEN tegenbericht neem telefonisch contact op) Breng een plooibox mee voor transport.

À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.90 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.90 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 26 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Een toost met lekker gebakken champignons
Tijgergarnalen "Diabolique" beetje pittig.
Kikkerbilletjes met Noilly Prat & tuinkruiden.

Suggesties

Ragout van escargots en bospaddestoelen en wilde look.
+ 2.00 Rode biet, in carpaccio en licht gemarineerd. mousse van eend, gerookte eend en confit van sjalot.

Hoofdgerechten

Classic

Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus.
Rumsteak Blonde Acquitaine, Met naar keuze pepersaus, bèarnaise of gebakken champignons.
Risotto "Forestière. met paddestoelen.
€ 18.00 Kindermenu voor kleine gastronoompjes (tot 12 jaar) Een huisgemaakt kaaskroketje, een steak of zeetongsken op kindermaat en om af te sluiten een bolleken vanille ijs & slagroom

Suggesties

+ 4.00 Patrijs op z'n "Normandisch" met calvados en appel.
+ 6.00 Hertenfilet " Grand Veneur", witloof, paddestoelen en gratin aardappelen met Comté.
Kabeljauwhaasje, gamba, parmesan, spinazie & schaaldierensaus.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
Huisgemaakte chocolademousse van echte callebaut chocolade
De Coupe Colonel. limoen sorbet & vodka.

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.
Andere dessertjes ? Kijk op ons suggestie bordje in de restaurant.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u