Menu

Schat, wat eten we vandaag?

€ 57.80 pp (excl. apero & koffie/thee € 47.80) VANAF DONDERDAG 

Glaasje Crémant de Bourgogne & n’n amuse boucheken.
*****
Huisgemaakte kaaskroketjes (€ 15), garnaalkroketjes (€ 19) of van elks eentje als ge t nie goe weet (€ 17).
OF
Toost met bospaddestoelen & look (€15)
OF
Rund carpaccio, tijgergarnalen, wasabi mayo en compote van zoet/zure ui. (€17)
OF
Rissoto met truffel, afgewerkt met een carpaccio van St.-Jacobsvrucht. (€ 17)
*****
“Een sorbetiaanse verfrissing"
*****
Ierse Agnus beef (steak uit de kogel) met pepersaus, béarnaise of gebakken champignons
Verse frietjes (€ 28).
OF 

Patrijs op z'n Normandisch, met appel en calvados (€30)

OF

Filet van hert met een hazelnootkorst, mousseline van knolselder, spruitjes en z'n rodewijn saus (€34)

OF
Zeetong (3/1), in hoeveboter gebakken. Slaatje, verse frietjes en huisgemaakte tartaar. (€ 34)
*****
Dessert (€ 10).
Dame Blanche met warme chocoladesaus/Vanille ijs en advocaat beter gekend als de “coupe Vermassen”/ Coupe Colonel (limoensorbet & wodka), maar meer vind je op ons "dessert bordje" in het restaurant.
******
Koffie of thee
(Irish Coffee en andere versies + € 7)

  • Tussen haakjes zijn de “à la carte “prijzen indien U niet voor onze “Menu-formule” kiest.
  • Een voorgerecht als hoofdgerecht in de “à la carte” + € 5
  • Vanaf 6 personen max. 2 verschillende voorgerechten en max. 2 vesrchillende hoofdgerechten.
  • Vanaf 10 personen een vooraf afgesproken menu.
  • Voor de kleine Gastronoompjes (tot 12 jaar) is er een “kid’s menu” € 19

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

0474 760 980

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 0474 760 980

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u