Menu

Schat, wat eten we vandaag?

€ 58.80 pp (excl. apero & koffie/thee € 48.80) 

Verse produkten, huisgemaakt en om de 3 weken nieuwe gerechten in ons menu.

Glaasje BuBBels & n’n amuse boucheken.
*****
Huisgemaakte kaaskroketjes (€ 16) (efkes GEEN garnaalkroketjes wegens misdadig dure garnalen)
OF
 Tartaar van zalm, coco'smelk, mangoo en muntolie.  (€ 20)

OF

"Bruschetta" met asperge, sausje van daslook, kwartelei en rauwe ham.  (€ 20)

OF

Asperge, limoen-mousseline & gebakken tijgergaralen.  (€ 20)
*****
“Een sorbetiaanse verfrissing"
*****
Black Moran Agnus Beef (steak uit de kogel) met pepersaus, béarnaise of gebakken champignons
Verse frietjes (€ 29).
OF 

Filet van duif, asperges, beukenzwammen en een lichte jus met graanmosterd.  (€ 35)

OF

  Zeebaars, asperge & n'n zeewier-algen-pesto (€ 33)

OF
In hoeve boter gebakken zeetongskes, witloof slaatje, huisgemaakte tartaar. (€ 33)
*****
Dessert (€ 12).
Dame Blanche met warme chocoladesaus/Vanille ijs en advocaat beter gekend als de “coupe Vermassen”/ Coupe Colonel (limoensorbet & wodka), maar meer vind je op ons "dessert bordje" in het restaurant.
******
Koffie of thee
(Irish Coffee en andere versies + € 7,5)

  • Tussen haakjes zijn de “à la carte “prijzen indien U niet voor onze “Menu-formule” kiest.
  • Indien U een voorgerecht als hoofdgerecht kiest zal er een supplement worden aangerekend.
  • Vanaf 6 personen max. 2 verschillende voorgerechten en max. 2 vesrchillende hoofdgerechten.
  • Vanaf 10 personen een vooraf afgesproken menu.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

0474 760 980

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 0474 760 980

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u