Menu

Schat, wat eten we vandaag?

Classic 3 gangen Menu!

Enkel op vrijdag serveren wij U een "klassiek menu" voor slechts € 35.00 pp

Huisgemaakte Kaaskroketten.
Ierse diamanthaas, een lekker en mals stukje rund vlees uit de schouder. Met naar keuze pepersaus, bearnaise, roquefort of kruidenboter. Frietjes.
Dame Blanche met warme chocoladesaus. Of Koffie/Thee.


€ 35.00 pp

Een menu, volop asperges.....

Vanaf donderdag 25/4

Een glaasje cava, met een créme van asperges afgewerkt met gerookte eend.
Pladijs filet, asperges & een "citrus"mousseline.
Lam tournedos (een smaakvol stukje uit de bout), asperges en een pesto van "daslook" Peterselie aardappeltjes.
Aardbeien,vanille & coulis van rabarber.
Koffie of Thee.


€ 47.50 pp, 3-gangen menu, incl aperitief en koffie/thee.

À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.00 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.50 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 25 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Escargots "Klosjaar" met look zonder huisje
Kindermenu: kaas (1 stuks) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Gebakken tijgergarnalen, met coco's-curry & coriander
Kikkerbilletjes in een créme van look en fijne kruiden
Steak "tartare", haringeitjes, ansjovis & gepickelde ajuintjes.

Suggesties

Pladijsfilet, asperges en een mousseline met citrusvruchten.
Ragout van asperges, lamsoor (de groente) & grijze garnaaltjes. Beurre blanc.

Hoofdgerechten

Classic

Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus & witloofslaatje.
Kindermenu: steaksken op kindermaat Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kindermenu: slibtongeskes Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Iers rund, diamanthaas, een lekker en mals stukje rund vlees uit de schouder. Met naar keuze pepersaus, bèarnaise, roquefort of kruidenboter.

Suggesties

+ 3.00 Lam tournedos (een smaakvol stukje uit de bout), asperges en een pesto van "daslook"
+ € 6.00 Franse nest duif (ne pigeon dus) asperges,créme van erwtjes en st. bernardus.
Kabeljauwhaas, gegratineerd met parmesan, lamsoor & bisque van schaaldieren.
Asperges op z'n Vlaams mee een eiken en goei boter.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
Coupe Kolonel een franse klassieker, (limoen en vodka)
Huisgemaakte chocolademousse van echte callebaut chocolade
Kindermenu: bolleken vanille ijs, Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Al dan niet mee nen toef slagroom. Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Créme Brulée met vanille
Tiramisu "de klassieke versie"

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u