Take-ouT @ de gastronoom Zaterdag 27/2, 6/3 en Zondag 28/2, 7/3
"DE à LA CARTE WEEKENDS"
VOORGERECHT:
* Tijgergarnalen " Diabolique" € 12
* Quiche met witloof, geitenkaas en notenslaatje € 10
* "Salade du Perigord", gerookte eend & foie gras. € 14
HOOFDGERECHT:
* Skrei, duo van asperges & kreeftensaus € 22
* Normandische Tong € 24
* Entrecote, Béarnaiseboter, jonge sla en voorgebakken frietjes. € 22
* Lamsfilet, ragout van groenten, gratin. € 24
DESSERT:
* Créme Brulée taartje. € 3
* Javanais € 3.
*
Bestellen voor donderdag 21 u, via 0474/760.980 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (indien geen tegenbericht neem telefonisch contact op)
Afhalen op zaterdag tss 15 u en 17 u, zondag tss 11 u en 12 u.