Nieuws

Tijdens de feestdagen doen wij enkel traiteur dienst, zie hier ons aanbod:

 

ONS FEESTMENU,  € 29.50 PP

Paté vvanfazant, uienconfit afgewerkt met rucola

OF

Quiche met gerookte zalm en fijne kruiden & rucola

*****

Knolselder Velouté met hazelnoot

*****

Schartongrolletjes in een preiroomsausje & tijgergamba's. Puree Aardappelen

OF

Everzwijn Tournedos, witloof, appeltje & veenbesjes en een peertje. Kroketjes (5pp)

(everzwijnvervangen door hert + € 6)

*****

Profiterolles gevuld met vanillecréme en chocolade.

 

ONZE SPECIALS,

MARMITE DU PECHEUR, (€ 29.50pp)  Een Provencaalse vissoep met grote stukken van onze lekkere vissen uit Noordse wateren (Kabeljauw, zalm, tong, gamba's) Patatjes & geserveerd met toost en rouille.

BOUILLABAISSE ROYAL, (€ 49.50 pp, enkel per 2 personen te bestellen) Een lekker Zuiders visgerecht met mooie stukken Noordse vis en een halve kreeft. Met rouille en toost.

FEESTELIJK KOUDBUFFET, (€ 23.00pp, vanaf 4 personen minimum) Tomaat garnaal, gerookte zalm en heilbot, forel. Gevulde eitjes. Kip met cocktailfruit, wildpaté met uien confit. Rosbief en frikadon met kriekskes. Assortiment groenten zoals sla, tomaat, komkommer, worteltjes en aardappelsla. Cocktailsaus en Mayonaise.

PALING IN 'T GROEN, (€ 26.70 pp) met verse tuinkruiden.

A LA CARTE,

* Huisgemaakte kaaskroketten € 2.50/stuk

* Huisgemaakte garnaalkroketten € 3.75/stuk

*Paté van fazant & Uienconfit € 9.00 pp

*Terinne van foie gras, confit & toost € 15.00 pp

* Trio van zalm (gepocheerd, gerookt & mousse € 12.00 pp

*Gratin van St.-Jacobsvruchten € 15.00 pp

* Tomaten roomsoep met ballekes € 5.00/liter

*Huisgemaakte garnalenbisque € 11.00/liter

* Vispannetje in garnaalsaus € 19.00 pp

*Tijgergamba's in een pittige saus € 20.00 pp

*Zeetong op z'n Normandisch € 30.00 pp

*Kreeft "à la nage" (in een bouillon met groenten) € 39.50 pp

*Fazant, witloof, spruitjes & roomsausje € 22.50 pp

*Hert, witloof, gevuld appeltje, gepocheerd peertje en veenbessaus € 25.00 pp

*Lamskroon, groentenboeket & gratin € 25.00 pp

*Parelhoen, witloof en paddestoelen € 19.00 pp

*Wildragout (enkel per kg) € 26.00/kg

Varkenswangen gegaard in St.-Bernardus Abt (enkel per kg) € 26.00/kg

 

BESTELLINGEN KUNNEN GEBEUREN VIA 03/252.71.86 OF VIA Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 

BIJ ELKE BESTELLING VRAGEN WIJ EEN  VOORSCHOT VAN MINIMUM 50%, CONTANT IN ONS RESTAURANT OF VIA REKENINGNUMMER: BE17001546987221 MET DE VERMELDING VAN UW NAAM EN DATUM BESTELING.

BESTELLING DIENEN 5 DAGEN VOORAF TE GEBEUREN.

AFHALEN KAN OP 24/12 & 31/12 TUSSEN 15U & 18U, OP 25/12 & 1/1 TUSSEN 11U & 12U.

 

 

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u