Menu

Schat, wat eten we vandaag?

Een wilde herfst, een menu.

Een glaasje cava met een hapje.
Panna Cotta van bospaddestoelen, huisgenoot hert, pesto met rucola & walnoot.
Patrijs, zoete aardappel en pompoen. Hazelnootcrumble. Poivrade saus.
Flensje met een kastanje crème & vanille room.
Koffie of thee.


€ 49.50 per persoon, per menu. Vanaf donderdag 27 september verkrijgbaar.

Een "WILD" herfst menu.

Een glaasje cava met een hapje.
"Canard à l' Orange" een leuke combinatie van eend en sinaasappel.
Fazantenfilet, bospaddestoelen, witloof en een romige cognac sausje.
Chocolade & peer.
Koffie of thee.


Wij serveren dit menu vanaf donderdag 18/10, € 49.50 pp

KLEINE midweek KAART

Op maandag, donderdag (lunch & diner) en vrijdagmiddag kan U ook nu ook genieten van enkele "kleinere" gerechten. (niet op feestdagen)

€ 13.50 Huisgemaakte kaaskroketjes & een slaatje.
€ 16.50 Huisgemaakte garnaalkroketjes & een slaatje
€ 13.50 Duo van kaas- en garnaalkroketjes & een slaatje.
€ 14.00 Toost met gebakken champignons.
€ 18.00 Classic "charolais" Burger, BBq saus en frietjes.
€ 20.00 Linguini met tijgergarnalen.
€ 20.00 Stoofpot van t moment.


Classic 3 gangen Menu!

Enkel op vrijdag serveren wij U een "klassiek menu" voor slechts € 35.00 pp

Huisgemaakte Kaaskroketten.
USA Black Agnus hiltonbeef, met naar keuze pepersaus, bearnaise of gebakken champignons. Frietjes.
Dame Blanche met warme chocoladesaus. Of Koffie/Thee.


€ 35.00 pp

À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.00 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.50 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 25 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Escargots "Klosjaar" met look zonder huisje
Een toost met lekker gebakken champignons
Kindermenu: kaas (1 stuks) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
+ 3.00 Gratin van St.-Jacobsvruchten.

Suggesties

+ 2.00 "Canard à l' Orange" een leuke combinatie van eend en sinaasappel
Garnalen Bisque, huisgemaakt en afgewerkt met een scheutje armagnac.

Hoofdgerechten

Classic

USA Black Agnus hiltonbeef, diamanthaas, de betere kwaliteit rundvlees met naar keuze huisgemaakte bearnaise, pepersaus of gebakken champignons
Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus & witloofslaatje.
Kindermenu: steaksken op kindermaat Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kindermenu: 2 slibtongeskes Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kabeljauwhaas, fijne groentjes en een garnaalsaus.

Suggesties

+ 2.50 Fazantenfilet, bospaddestoelen, witloof en een romig cognacsausje
+ € 7.00 Filet van hert, veenbessen, rode kool met honing en appel.
+ € 9.50 Haas "à la royale" met foie gras en truffel.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
Coupe Kolonel een franse klassieker, (limoen en vodka)
Huisgemaakte chocolademousse van echte callebaut chocolade
Kindermenu: bolleken vanille ijs, Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Al dan niet mee nen toef slagroom. Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Crème Brulée, met een vleugje sinaasappel en kaneel.
Appeltaartje, al dan niet met een bolleken ijs en wa slagroom.

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u