Menu

Schat, wat eten we vandaag?

Een wilde herfst met fazant

Een glaasje cava met een hapje.
Een wild duo, huisgemaakte fazanten paté en kroketje. Uien konfijt en compote van kweepeer. Brioche toost.
Fazantenfilet "fine champagne" witloof & paddestoelen.
Een klassieker huisbereid, "Souffle glacé au Grand Manier"
Koffie of thee.


€ 49.50 pp. Vanaf donderdag 29/11

KLEINE midweek KAART

Op maandag, donderdag (lunch & diner) en vrijdagmiddag kan U ook nu ook genieten van enkele "kleinere" gerechten. (niet op feestdagen)

€ 13.50 Huisgemaakte kaaskroketjes & een slaatje.
€ 16.50 Huisgemaakte garnaalkroketjes & een slaatje
€ 13.50 Duo van kaas- en garnaalkroketjes & een slaatje.
€ 14.00 Toost met gebakken champignons.
€ 18.00 Classic "charolais" Burger, BBq saus en frietjes.
€ 20.00 Linguini met tijgergarnalen.
€ 20.00 Stoofpot van t moment.


Classic 3 gangen Menu!

Enkel op vrijdag serveren wij U een "klassiek menu" voor slechts € 35.00 pp

Huisgemaakte Kaaskroketten.
Rund filet pur, met naar keuze pepersaus, bearnaise of gebakken champignons. Frietjes.
Dame Blanche met warme chocoladesaus. Of Koffie/Thee.


€ 35.00 pp

À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.00 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.50 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 25 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Escargots "Klosjaar" met look zonder huisje
Een toost met lekker gebakken champignons
Kindermenu: kaas (1 stuks) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Gebakken tijgergarnalen met lookroomsausje.

Suggesties

Huisgemaakte wildpaté, konfijt van ui en z'n brioche toost.
Ragout van bos paddenstoelen & escargots.

Hoofdgerechten

Classic

Rund filet pur, met naar keuze huisgemaakte bearnaise, pepersaus of gebakken champignons
Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus & witloofslaatje.
Kindermenu: steaksken op kindermaat Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kindermenu: 2 slibtongeskes Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kabeljauwhaas, fijne groentjes en een garnaalsaus.

Suggesties

+ € 9.50 Haas "à la royale" met foie gras en truffel.
+ 2.50 Fazantenfilet "fine champagne" Witloof & paddenstoelen.
+ € 7.00 Hertenfilet met "Gouden Carolus Classic" speculaas, pompoen en peer.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
Coupe Kolonel een franse klassieker, (limoen en vodka)
Huisgemaakte chocolademousse van echte callebaut chocolade
Kindermenu: bolleken vanille ijs, Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Al dan niet mee nen toef slagroom. Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Crème Brulée, met een vleugje sinaasappel en kaneel.
Appeltaartje, al dan niet met een bolleken ijs en wa slagroom.

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u