Menu

Schat, wat eten we vandaag?

Asperge menu,

op het ritme van de seizoenen.

Twee klassiekers, asperges op z'n Vlaams en een soepje met zalm.
St.-Pierre, asperges en "Sauce Maltaise"
Millefeuille met rode vruchten.


€ 45.00 per menu

KLEINE midweek KAART

Op maandag, donderdag (lunch & diner) en vrijdagmiddag kan U ook nu ook genieten van enkele "kleinere" gerechten. (niet op feestdagen)

€ 13.50 Huisgemaakte kaaskroketjes & een slaatje.
€ 16.50 Huisgemaakte garnaalkroketjes & een slaatje
€ 13.50 Duo van kaas- en garnaalkroketjes & een slaatje.
€ 17.50 Classic "charolais" Burger, BBq saus en frietjes.
€ 16.00 Salade met Camembert, appel, nootjes, enzo....
€ 25.00 Steak Tartare, met het mes gesneden en voor U in onze keuken bereid.
€ 25.00 Salade met Tijgergarnalen.


À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij geven een korting van 5% bij cash betaling

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.00 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.50 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 25 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Gratin van St.-Jacobsvruchten en garnalen
Escargots "Klosjaar" met look zonder huisje
Een toost met lekker gebakken champignons
Kindermenu: kaas (1 stuks) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Huisgemaakte vissoep & croutons.

NIEUWE "CLASSICS"

Huisgemaakte vissoep & croutons.
gemarineerde en licht gerookte zalm, zure room & toost.

Suggesties

+ 2.50 Rund tartaar, haringeitjes, asperge en pickel dressing.
+ 3.00 Asperges op z'n Vlaams, een klassieker met ei en boter.
+ 3.50 Asperges, in olijfolie gekonfijte zalm met een dragon korstje.

Hoofdgerechten

Classic

USA Black Agnus hiltonbeef, diamanthaas, de betere kwaliteit rundvlees met naar keuze huisgemaakte bearnaise, pepersaus of gebakken champignons
Gebakken kleine Zeetong, met huisgemaakte tartaarsaus & witloofslaatje.
Kindermenu: steaksken op kindermaat Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kindermenu: 2 slibtongeskes Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kabeljauwhaas "Dijonaise" (mousselline en mosterd)
Tijgergarnalen, risotto met zongedroogde tomaat en chorizo.

NIEUWE "CLASSICS"

Kabeljauwhaas "Dijonaise" (mousseline en mosterd)
Tijgergarnalen, risotto met zongedroogde tomaat en chorizo.

Suggesties

+ 6.00 Kalf filet pur, asperge & morieljes.
+ 5.00 St.-Pierre, Asperges & "Sauce Maltaise" (hollandaise met sinaasappel)

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
Coupe Kolonel een franse klassieker, (limoen en vodka)
Huisgemaakte chocolademousse van echte callebaut chocolade
Kindermenu: bolleken vanille ijs, Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Al dan niet mee nen toef slagroom. Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u