Menu

Schat, wat eten we vandaag?

Een menu om WILD van te worden...

vanaf 16 november

Gerookt everzwijn, créme van geitenkaas, compote van kweepeer en een brioche toost.
Fazant, Périgordine saus & gebakken witloof. (foie gras saus met truffel)
In karamel gepocheerde peer, panna cotta van hazelnoot & sorbet van chocolade.


€ 42.00 per persoon.

KLEINE midweek KAART

Op maandag, donderdag (lunch & diner) en vrijdagmiddag kan U ook nu ook genieten van enkele "kleinere" gerechten. (niet op feestdagen)

€ 13.50 Huisgemaakte kaaskroketjes & een slaatje.
€ 16.50 Huisgemaakte garnaalkroketjes & een slaatje
€ 13.50 Duo van kaas- en garnaalkroketjes & een slaatje.
€ 17.50 Classic "charolais" Burger, BBq saus en frietjes.
€ 19.50 Wild ragout, een stoofschotel die met smaak en tijd is klaargemaakt.
€ 16.00 Salade met Camembert, appel, nootjes, enzo....
€ 16.00 Risotto met paddestoelen, een topper tijdens de herfst.


À la carte

Maximum 4 verschillende voorgerechten en maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.

Vanaf 10 personen een vast en vooraf afgesproken menu. Bel ons 03/252.71.86

Voor duurdere producten vragen wij een supplement

Wij geven een korting van 5% bij cash betaling

Wij proberen om zoveel mogelijk zelf te maken en u een eerlijke keuken te serveren.

€ 39.00 3-gangen menu voor-, hoofdgerecht en dessert
€ 34.50 2-gangen menu voor-, en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert of 2 voorgerechten
€ 25 1 gerecht voor-, of hoofdgerecht

Voorgerechten

Classic

Huisgemaakte kaas of garnaalkroketjes (2 st) of voor wie het nie goed weet, van ieders 1 kroket.
Gratin van St.-Jacobsvruchten en garnalen
Escargots "Klosjaar" met look zonder huisje
Een toost met lekker gebakken champignons
Kindermenu: kaas (1 stuks) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)

Suggesties

Gerookt everzwijn, créme van geitenkaas, compote van kweepeer en een brioche toost.
In de oven gegratineerde schartong filet met sinaasappel.

Hoofdgerechten

Classic

Ierse "Agnus" rund tournedos, (+- 200 gr) met naar keuze huisgemaakte bearnaise, pepersaus of gebakken champignons
Varkenswangen Langzaam gegaard in St.-Bernardus Abt 12.
Sliptongeskes (3 st) met huisgemaakte tartaarsaus & tomaten slaatje.
Kindermenu: steaksken op kindermaat Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
Kindermenu: 2 slibtongeskes Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)
"Marmite du Pecheur" een provençaalse vissoep met mooie stukken vis, rouille en toost.

Suggesties

+ € 8.50 Haas "Royale" met foie gras en een truffelsaus. Voor mensen die houden van stevige smaken.
+ € 4.00 Fazant, met "Périgordine saus", gebakken witloof.
+ € 5.00 Hert, gestoofde schorseneren, confit van ui met Merlot azijn.
Kabeljauw, in Bayonne ham, paddestoelen en jus van prei.

Desserten

Classic

Dame Blanche met warme chocoladesaus, altijd een topper
Coupe Advokaat vanilleijs met crème van advocaat
Coupe Kolonel een franse klassieker, (limoen en vodka)
Huisgemaakte chocolademousse van echte callebaut chocolade
Kindermenu: bolleken vanille ijs, Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar) Al dan niet mee nen toef slagroom. Voor de kleine Gastronoompjes (tot 14 jaar)

Suggesties

Inspiratie van het moment.
Kaasbordje 3 kaasjes met passend garnituur.

Contact

Pastoor Coplaan 61 A 2070 Zwijndrecht

03/252.71.86

contact@de-gastronoom.be

Reserveren

Om te reserveren gelieve telefonisch contact op te nemen: 03/252.71.86

Openingsuren

middag avond
Maandag vanaf 12 u vanaf 18 u
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Vrijdag vanaf 12 u vanaf 18 u
Zaterdag gesloten vanaf 18 u
Zondag vanaf 12 u vanaf 18 u