Ons "Gastronoom” keuze menu.
€ 58.80 pp (excl. apero & koffie/thee € 48.80)
Verse produkten, huisgemaakt en om de 3 weken nieuwe gerechten in ons menu.
Glaasje BuBBels & n’n amuse boucheken.
*****
Huisgemaakte kaaskroketjes (€ 16) (efkes GEEN garnaalkroketjes wegens misdadig dure garnalen)
OF
Tartaar van zalm, coco'smelk, mangoo en muntolie. (€ 20)
OF
"Bruschetta" met asperge, sausje van daslook, kwartelei en rauwe ham. (€ 20)
OF
Asperge, limoen-mousseline & gebakken tijgergaralen. (€ 20)
*****
“Een sorbetiaanse verfrissing"
*****
Black Moran Agnus Beef (steak uit de kogel) met pepersaus, béarnaise of gebakken champignons
Verse frietjes (€ 29).
OF
Filet van duif, asperges, beukenzwammen en een lichte jus met graanmosterd. (€ 35)
OF
Zeebaars, asperge & n'n zeewier-algen-pesto (€ 33)
OF
In hoeve boter gebakken zeetongskes, witloof slaatje, huisgemaakte tartaar. (€ 33)
*****
Dessert (€ 12).
Dame Blanche met warme chocoladesaus/Vanille ijs en advocaat beter gekend als de “coupe Vermassen”/ Coupe Colonel (limoensorbet & wodka), maar meer vind je op ons "dessert bordje" in het restaurant.
******
Koffie of thee
(Irish Coffee en andere versies + € 7,5)
- Tussen haakjes zijn de “à la carte “prijzen indien U niet voor onze “Menu-formule” kiest.
- Indien U een voorgerecht als hoofdgerecht kiest zal er een supplement worden aangerekend.
- Vanaf 6 personen max. 2 verschillende voorgerechten en max. 2 vesrchillende hoofdgerechten.
- Vanaf 10 personen een vooraf afgesproken menu.